Alennuskoodi

EA Origin uusin alennuskoodi Päivittyvä lista

Päivitetty 9.2.2012

EA Store muutti nimeään ja on nykyään Origin.
HUOM! alennuskoodia ei ilmeisesti voi syöttää siihen ohjelmaan, vaan ostokset tehdään siellä nettisivulla ja ladataan sillä Origin ohjelmalla. (Ent. Download Manager)

EA:n uudesta Origin palvelusta on myös saatavilla alennuskoodi aika usein. En viitsi joka kerta kirjoittaa uutta juttua jokaisesta alennuskoodista, vaan päivitän aina uusimman koodin suoraan tähän artikkeliin. Jos sinulla on ongelmia tuon mainoskoodin kanssa tai se ei toimi, jätä kommentti niin tutkin asiaa.

Jos tahdot jakaa koodia muilla sivustoilla, voit linkittää suoraan tähän artikkeliin käyttämällä osoitetta: (kopioi ja liitä)

https://www.anssi.fi/ea-origin-uusin-alennuskoodi-paivittyva-lista

Origin mainos/alennuskoodit

Originin uusin alennuskoodi on voimassa 29. helmikuuta asti ja sillä saa alennusta 20%

Uusin alennuskoodi on 67TNNEYA

Toimi näin:

1. Mene tästä kauppaan
2. Valitse peli ja lisää kärryyn
3. Valitse toimitustapa (Digital)
4. Valitse kieli (Englanti)
5. Mainoskoodi kohtaan syötät uusimman koodin jonka löydät tuosta yläpuolelta
6. Lopuksi täytät tiedot ja valitset maksutavan (Myös Suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla voi maksaa)

Alennuskoodi ei koske pisteitä tai aikakortteja eikä pelejä StarWars The Old Republic, Batman Gotham City, Batman Arkham City, Saints Row the Third, Batman Arkham Asylum, Lord of the Rings: War of the North, Bastion, Street Fighter 4: Arcade Edition, Dead Rising 2, Rift, Rift Ashes to History, Orcs Must Die, King Arthur 2, To The Moon, Crusader Kings 4, Witcher 2, Total War Origin Collection, Choplifter, Never Winter Night eikä ennakkotilattavia pelejä tai viimeisen neljän viikon aikana julkaistuja pelejä. Ei voi käyttää yhdessä muiden tarjousten kanssa. Kuponki vanhenee 29.2.2012.


Myös nämä artikkelit saattavat kiinnostaa sinua...