Trailereita E3 2011 messuilta

Tällä viikolla Los Angelesin Convention Centerissä pidettävät E3-messut esittelevät pelimaailman tulevat julkaisut. Tässä hieman silmiinpistävimpää messutarjontaa:

Aloitetaan ensimmäisenä seikkailupelien äidistä. Tomb Raider saa jatkoa syksyllä 2012 ja siinä päästään nuoren Lara Croftin seikkailuihin. Trailerissa Lara lähtee etsimään seikkailua mutta seikkailu löytääkin hänet. Erittäin hieno mutta osaltaan synkkä traileri antaa epäilyksen tulevan pelin K-18 leimalle.

Aliens: Colonial Marines

Ensimmäinen AvP onnistui luomaan tunnelmaa ja jännitystä marinella pelattaessa. Toivottavasti Aliens: Colonial Marines pystyy tuomaan sen ahdistuksen tunteen kun liiketunnistin piippailee vaan kertoakseen sen, että pelaaja pomppaa säikähdykseltään penkistä. Teaseri antaa hyvät vibat ja onhan Aliens kuitenkin paras Alien-leffa.

Batman: Arkham City

Batmanin taistelu Jokeria ja Kaksinaamaa vastaan jatkuu. Lisänä peliin tulee Kissanainen jota voi myös ohjata pelissä.

Postal 3

Päivän naurut tai itkut. Postal 3:n Grindhouse-tyylinen traileri pistää halvalla alaskalaista kuvernööriä ja bin Ladenia. Kukkahattutätien vihaama Postal-sarja ei ole ainakaan kiltimpään suuntaan menossa trailerin perusteella. ”Mitä juuri katsoin!”

”Video poistettu”


Myös nämä artikkelit saattavat kiinnostaa sinua...


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>